Vopsea lavabila colorata de exterior Oskar Silikon 15L
Vopsea lavabila colorata de exterior Oskar Silikon 15L
Producator: Oskar-Deutek

Vopsea lavabila colorata(var lavabil colorat) de exterior Oskar Silikon 15L

Promotie:  CULOARE GRATUITA pentru 500 de nuante computerizate la Vopseaua lavabila colorata de exterior Oskar Silikon 15L. Oferta este valabila pana la 30.09.2018.

Descopera pretul de nerefuzat in magazinul de varuri lavabile si tencuieli decorative Castilio.

Oskar Silikon este o vopsea alba siliconata, cu aspect semivascos, omogen, utilizata pentru vopsirea fatadelor sau interioarelor supuse la uzura mare. Aceasta vopsea lavabila prezinta rezistenta deosebita la actiunea apei, intemperii si modificari de temperatura, avand pelicula flexibila si este utilizata pentru vopsirea tuturor suprafetelor de baza minerale: tencuieli uzuale, gleturi, zidarii, placi de gips-carton, beton si ca vopsea de renovare pe vopsitorii vechi rezistente.

Elementele caracteristice principale sunt: aplicare foarte usoara, aderenta deosebita la suport si putere mare de acoperire, pelicula continua, uniforma, mata, umple foarte bine porii si este permeabila la vaporii de apa.

Suprafetele trebuie sa fie uscate, curate, rezistente, fara fisuri, plane si fara denivelari. Inainte de aplicare trebuie obligatoriu finalizate lucrarile premergatoare (stresini, cornise, hidroizolatii, jgheaburi, elemente de indepartare temporara a apei, protectiile de glafuri, inchiderile la atic, cofretele pentru instalatiile electrice si de gaze, trotuarele). Inainte de utilizare continutul din recipient se amesteca foarte bine.

Vopseaua de zugravit Oskar Silikon se poate aplica prin pensulare, roluire sau pulverizare airless. In cazul pulverizarii airless se recomanda duza 0.026-0.031" sau 0.66-0.79 mm, presiunea de 160–180 bari si unghiul de pulverizare 40º-80º.

Temperatura minima trebuie sa fie de +5ºC pentru suprafata de baza si mediul inconjurator, atat la aplicare cat si in timpul procesului de uscare/intarire. Timpul de uscare la 20ºC si 65% umiditate relativa a aerului este de 1-3 ore pentru amorsa de perete si de 1-4 ore pentru vopseaua lavabila Oskar.

Caracteristici:

Aspect: mat
Destinatie recomandata : exterior
Mod de aplicare: pensula, trafalet, pulverizare
Impermeabilitate
Rezistenta la umezeala
Rezistenta la intemperii
Necesita grunduire prealabila
Domeniu de aplicare: Casnic / Industrial
Consum:  95-140 ml/mp/strat
Diluabil in procent de/cu: 5% apa
Temperatura de lucru: >5 garde C
Putere de acoperire: 10 mp/l/strat
Tip ambalare: galeata plastic
Tip suprafata: tencuieli uzuale, gleturi, zidarii, placi de gips-carton, beton, vopsitorii vechi rezistente
Membrana flexibila, impermeabila
Compozitie material: dispersie acrilica
Suprafata de acoperire (mp/strat): 150
Densitate : 1.56 g/cmc
Timp de uscare (h): 1-4
Utilizare: pentru vopsire fatade sau interioare supuse la uzura mare

 

Destinatie
Destinatie Exterior