Parchet laminat Castello 8mm cod 8731
Parchet laminat Castello 8mm cod 8731
Parchet laminat Castello 8mm cod 8731 Parchet laminat Castello 8mm cod 8731
Producator: Castello

Parchet laminat Castello 8mm cod 8731

  • Pret vechi: 35,80 lei/mp
  • Pret nou: 32,80 lei/mp

Promotia este valabila in limita stocului disponibil!

Clasa 32 (comercial), Clasa 23 (casnic)

Fabricat in Germania

Perfect pentru trafic intens casnic si comercial
A.B.C. Anti Bacterial Coating - protectie antibacteriana
Twin Click - Montaj Rapid. Usor. Sigur.

 
Garantie. Parchetul laminat Krono Original® este supus unei serii de incercari exigente, pentru a respecta standardele internationale de calitate. De aceea va acordam o garantie cuprinzatoare pentru toate produsele. Puteti fi sigur ca indiferent de parchetul pe care il alegeti, acesta este simplu de intretinut si va va incanta ani la randul.
 
A.B.C. Anti Bacterial Coating. Bacteriile nu le putem vedea, insa stim ce urmari pot provoca daca nu sunt indepartate: ele pot cauza alergii si pot provoca boli. De aceea Krono Original® doteaza toate pardoselile cu A.B.C. Anti Bacterial Coating, un strat de acoperire antibacteriana, care nu permite bacteriilor sa se inmulteasca. Bacteriile si alti microbi pot ajunge pe parchet prin incaltaminte, lichide varsate, animale si alte surse. insa impreuna cu o curatare igienica periodica Krono Original® A.B.C. Anti Bacterial Coating confera sentimentul unui mediu sanatos.
Twin Clic. Sistemul Krono Original® Twin clic a fost conceput special pentru a usura si simplifica montarea parchetului laminat. Profilul cu clic imbina panourile repede si simplu, rezultand o suprafata nedeformabila si rezistenta, folosindu-se un numar redus de scule.
Clasa
Clasa AC4
Grosime
Grosime 8