Glet de finisaj pe baza de rasini Weber N19 20 kg
Glet de finisaj pe baza de rasini Weber N19 20 kg
Producator: Weber

Glet de finisaj pe baza de rasini Weber N19 20 kg

  • Pret: 34,00 lei   

Avantajele produsului

  • aplicabil manual sau mecanizat
  • timp de găleată cca. 48 ore
  • alb impecabil
  • uşor de finisat

Caracteristici produs:
Se utilizeazã la finisarea în strat subţire a suprafeţelor interioare, la renovãri, reparaţii (umpleri de pori, fisuri, etc.). Se aplicã înainte de tapetare, zugrãvire sau vopsire a pereţilor şi tavanelor în incinte uscate. Se aplicã peste gleturi de încãrcare pe bazã de ipsos sau ciment (weber N17, weber N15), tencuieli mecanizate pe bazã de ipsos sau tinciuri drişcuite fin. Se poate aplica şi peste suprafeţe de beton vibrat ce nu necesitã un strat de nivelare grosierã. Recomandat pentru gips-carton.

Pregatirea suportului:

Suprafaţa suport trebuie sa fie curatã, nedeformabilã, uscatã, fixã, lipsitã de substanţe antiaderente (grãsimi, bitum, praf, etc.) şi sã aibã vârsta de maturizare. Se vor îndepãrta în prealabil straturile superficiale, cu rezistenţã mecanicã slabã.

Mod de preparare si de lucru:

Se toarnã conţinutul unui sac în cca. 7,5 - 8 litri de apã curatã, rece şi se amestecã cu ajutorul unui mixer electric pânã se obţine un amestec omogen, fãrã aglomerãri. Dupã un repaus de cca. 5 minute, se reamestecã. Materialul astfel obţinut se aplicã manual sau mecanizat. Aplicarea manualã se va face cu o gletierã de inox curatã în grosime de maxim 2 mm pe strat. Urmãtorul strat se va aplica dupã uscarea celui precedent. Stratul final nu trebuie sã depãşeascã 3 mm. Timpul de uscare poate varia în funcţie de umiditatea şi temperatura mediului. Straturile aplicate se pot finisa prin lisare cu fierul de glet înainte ca materialul sã facã prizã. Suprafaţa uscatã poate fi şefuitã cu hârtie abrazivã foarte finã. Praful rezultat se va curãţa de pe suprafaţa suport cu o perie (bidinea, pensulã) moale.