Cuptor electric incorporabil Pyramis 60IN 6065
 Cuptor electric incorporabil Pyramis 60IN 6065

Cuptor electric incorporabil Pyramis 60IN 6065

  • Pret vechi: 1099,99 lei
  • Pret nou: 789,99 lei

Promotia este valabila DOAR vineri, 23.11.2018, la BLACK FRIDAY  in limita stocului disponibil!

Instalare: Incorporabil
Usa cuptor: 2 straturi de sticla
Sticla interioara usa: detasabila
Finisaj interior: email
Dimensiune totala (mm): 595*595*575
Clasa energetica: A
Volum (lt): 64
Tip control: comutator
Numar functii totale: 5
Tip material: Inox & Sticla neagra
Consum normat convectie normala: 0.82kw/h
Ventilatie tangentiala: da
Ghidaje laterale: da
Timer: da
Tip timer: Mecanic cu rol de avertizare
Tratament anti pata: da
Garantie: 2 ani


Clasa A. Majoritatea cuptoarelor Pyramis au un consum redus, beneficiind de clasa A de eficienta energetica.
Electric. Cuptoarele electrice multifunctionale asigura un gatit perfect cu un consum redus de energie electrica si sunt foarte usor de utilizat.
Sticla interioara.Usile cu strat dublu de sticla sunt destinate asigurarii absolute a caldurii si drept urmare a economisirii de cantitati semnificative de energie. Stratul interior al usii este in totalitate din sticla si poate fi demontat si curatat cu usurinta.
Ventilator tangential de racire.Cuptorul este prevazut cu un sistem care raceste partile exterioare ale acestuia, asigurand o utilizare in deplina siguranta.

Functii
Lumina. Prin setarea butonului pe aceasta pozitie aveti posibilitatea de a ilumina cavitatea cuptorului. Aceasta functie poate fi utilizata spre exemplu atunci cand doriti sa curatati cuptorul si aveti nevoie de lumina in timpul acestui proces.
Incalzire superioara asistata de ventilator. Aceasta functie utilizeaza rezistenta superioara. Caldura emisa de aceasta este distribuita uniform cu ajutorul ventilatorului.Functie ideala pentru prepararea alimentelor care necesita caldura in preponderent pe partea superioara.
Incalzire inferioara. Caldura este emisa in partea inferioara a cuptorului. Functie ideala pentru gatirea lenta a alimentelor care nu necesita caldura din partea superioara, precum ar fi sarmalele.
Gatit traditional asistat de ventilator. Caldura emisa de rezistenta inferioara si superioara este distribuita uniform de catre ventilator. Functie ideala pentru un gatit rapid si uniform. Functia se poate folosi si pentru racirea cuptorului, cu conditia in care termostatul este setat la valoare zero a temperaturii.
Grill. Caldura este emisa in partea superioara a cuptorului, de rezistenta superioara. Functie ideala pentru a rumeni preparatele sau pentru a praji carne sau paine.