Cuptor incorporabil electric Hansa BOES68461, 62 L, 10 functii, Clasa A, Negru
 Cuptor incorporabil electric Hansa  BOES68461, 62 L, 10 functii, Clasa A, Negru

Cuptor incorporabil electric Hansa BOES68461, 62 L, 10 functii, Clasa A, Negru

  • Pret vechi: 889,00 lei
  • Pret nou: 669,00 lei

Promotia este valabila DOAR vineri, 23.11.2018, la BLACK FRIDAY  in limita stocului disponibil!

Tip: Electric
Control:
Programator electronic
Butoane
Culoare: Negru
Clasa energie: A
Consum energie (kw/h): 0.88
Capacitate cuptor: 72
Capacitate cuptor: Peste 70 L
Material cuptor: Email
Usa cuptor: Usa cu sticla reflexiva

Functii si programe
Functii: 10
Decongelare: Da
Gatit cu ventilatie: Da
Static (arzator sus, arzator jos): Da
Grill mare: Da
Incalzire inferioara: Da

Dotari
Afisaj LCD: Da
Butoane: Da
Timer: Da
Geamuri de protectie: 3
Iluminare cuptor: Da
Tava: Tavă adâncă
Gratar / Grilaj: 1

Dimensiuni
Latime: 59.5 cm
Adancime: 57.5 cm
Inaltime: 59.5 cm


STEAM CLEANING-Datorită structurii deosebit de netede a smalţului, curăţarea se realizează rapid, uşor şi eficient. Nu trebuie decât să turnaţi o jumătate de litru de apă în tava pentru copt, să o introduceţi în cuptor, să setaţi temperatura la 50 °C în modul convenţional şi durata la 30 de minute. Alternativ, turnaţi apa şi activaţi de pe afişaj funcţia de curăţare. Odată ce aburul a pătruns în interiorul reziduurilor de pe pereţii cuptorului şi le-a înmuiat, le puteţi şterge cu o lavetă umedă sau cu un burete pentru a obţine o suprafaţă strălucitoare, fără urme de murdărie.

COOLDOOR3- Prin instalarea sticlei reflexive în interiorul uşii cu geam triplu-stratificat, am redus considerabil creşterea temperaturii uşii în timpul procesului de preparare. Astfel, bucătăria devine un loc mai sigur pentru întreaga familie.

PREÎNCĂLZIRE RAPIDĂ-Puteţi utiliza această funcţie pentru a atinge temperatura dorită în cel mai scurt timp posibil. Cuptorul este încălzit la o temperatură de până la 150 °C în decurs de 4 minute; cu 20% mai rapid decât în cazul timpului de încălzire standard. Acum puteţi economisi timp, fără a mai trebui să aşteptaţi atingerea temperaturii corespunzătoare în interiorul cuptorului, gătitul fiind mai rapid.

CLASA DE EFICIENŢĂ ENERGETICĂ A-  Aparatele sunt acum disponibile cu clasa de eficienţă energetică A. Aceasta presupune un consum de energie electrică mai redus.

PROGRAMATOR TS- Datorită comenzilor cu senzori, panoul de comandă este foarte uşor de monitorizat şi utilizat. Datorită programatorului Ts cu senzori, monitorizarea duratei de coacere şi setarea orei de oprire a cuptorului sunt uşor de realizat.

SISTEM DE CURĂŢARE UŞOARĂ A UŞII- Datorită acestui nou design, geamurile din sticlă pot fi demontate cu uşurinţă de pe uşă, fără a mai fi necesară demontarea întregii uşi. Datorită celor două cleme din partea superioară a uşii, nu mai este necesară utilizarea de scule, iar demontarea poate fi efectuată chiar de dumneavoastră. Aceasta vă permite să menţineţi cu uşurinţă curăţenia geamului uşii cuptorului dumneavoastră.

DECONGELARE- Această funcţie este ideală pentru decongelarea unei varietăţi mari de alimente, inclusiv: carne, peşte, pâine şi prăjituri. Datorită acestei funcţii utile, nu veţi mai uita niciodată să decongelaţi preparatele pentru cină.

ILUMINARE STANDARD- Lumina din partea posterioară a cuptorului asigură o vizualizare clară a preparatului din interiorul acestuia.

ÎNCĂLZIRE ASISTATĂ DE VENTILATOR- Ventilatoarele facilitează distribuţia uniformă a căldurii în jurul alimentelor, eliminând zonele reci din interiorul cuptorului. Astfel, prepararea este mai uniformă, mai rapidă şi se poate realiza la o temperatură mai scăzută decât în cazul unui cuptor convenţional.