Vopsea lavabila de interior Oskar baie si bucatarie cu ArgintActiv 2,5L
 Vopsea lavabila de interior Oskar baie si bucatarie cu ArgintActiv 2,5L
Producator: Oskar-Deutek

Vopsea lavabila de interior Oskar baie si bucatarie cu ArgintActiv 2,5L

  • Pret vechi 47,00 lei  
  • Pret nou  39,00 lei 

Promotia este valabila DOAR vineri, 23.11.2018, la BLACK FRIDAY  in limita stocului disponibil!

Oskar baie si bucatarie este o vopsea ce contine argint activ pe baza de dispersie acrilo–stirenica, utilizata pentru zugraveli interioare extra-rezistente la stergere si rezistente la mediul din incaperile cu umiditate ridicata. Aceasta vopsea se prezinta ca un lichid semivascos, omogen, de culoare alba.

Oskar baie si bucatarie este usor de pus in opera si este utilizata pentru vopsirea tuturor suprafetelor de baza minerale: tencuieli uzuale de var ciment, ciment-var, gleturi de ipsos, inclusiv zidarii din caramizi uzuale, din BCA, azbociment, placi de ipsos, placi de gips-carton, beton si pe vopsitorii vechi rezistente.

Elementele caracteristice principale sunt: aderenta deosebita la suport, buna putere de acoperire, se usuca fara adaosuri si fara pete. Pelicula de Oskar baie si bucatarie este continua, uniforma, mata, extra-rezistenta la stergere, cu agenti antimucegai, rezistenta la mediul din incaperile cu umiditate ridicata, umple foarte bine porii si este permeabila la vaporii de apa.

Punerea in opera a produsului ca vopsea pentru zugravit se face fara dificultati. Suportul pe care se aplica trebuie sa fie rezistent, curat, uscat. Suprafetele fragile, prafoase, nisipoase se inlatura complet prin spalare, razuire, periere, pana la stratul suport rezistent. In prealabil se executa operatiile de reparatii ale suprafetei (se chituiesc zonele lovite, crapaturile si fisurile mici).

Vopseaua de zugravit Oskar baie si bucatarie se poate aplica prin pensulare, roluire sau pulverizare airless. In cazul pulverizarii airless se recomanda duza 0.026-0.031" sau 0.66-0.79 mm, presiunea de 160–180 bari si unghiul de pulverizare 40º-80º.

Temperatura minima trebuie sa fie de +5ºC pentru suprafata de baza si mediul inconjurator, atat la aplicare cat si in timpul procesului de uscare/intarire. Timpul de uscare la 20ºC si 65% umiditate relativa a aerului este de 1-3 ore pentru amorsa de perete si de 2-4 ore pentru vopseaua lavabila Oskar.

Consumul specific mediu este in functie de suport:

  • tencuiala neteda - cca 75 ml/mp;
  • tencuiala cu granulatie medie - cca 90 ml/mp;
  • tencuiala cu granulatie mare - cca 110 ml/mp.

Valorile consumului sunt obtinute in situatia aplicarii vopselei cu trafaletul (rola) sau cu pensula. Valoarea exacta a consumului specific se va determina in urma unei probe efectuate la fata locului.

Produsul Oskar baie si bucatarie se ambaleaza in recipient din material plastic cu capacitatea de 2.5L.

Caracteristici tehnice:

Aspect: mat
Compozitie material: dispersie acrilo-stirenica
Destinatie recomandata: interior
Suprafata de acoperire (mp/strat):25
Mod de aplicare: pensula, trafalet, pulverizare
Densitate (g/cmc): 1.58
Timp de uscare (h): 2-4
Rezista la solutii agresive
Necesita grunduire prealabila
Anti-mucegai si anti-bacteriana
Culoare: alb
Capacitate: 2.50 l
Domeniu de aplicare: Casnic / Industrial
Consum: 75-110 ml/mp/strat
Diluabil in procent de/cu: 10% apa
Temperatura de lucru (grade C): >5
Putere de acoperire (mp / l / strat): 10
Tip ambalare: galeata plastic
Rezistenta la umezeala
Impermeabilitate: permeabila la vapori
Tip suprafata: tencuieli uzuale de var ciment, ciment-var, gleturi de ipsos, zidarii din caramizi uzuale, din BCA, azbociment, placi de ipsos, placi de gips-carton, beton si pe vopsitorii vechi rezistente  

Destinatie
Destinatie Interior