Hidroizolatie Webertec Hydroprotect Kit (sac: 20 kg + bidon: 10kg)
 Hidroizolatie Webertec Hydroprotect Kit (sac: 20 kg + bidon: 10kg)
Producator: Weber

Hidroizolatie Webertec Hydroprotect Kit (sac: 20 kg + bidon: 10kg)

  • Pret vechi: 285,00 lei
  • Pret nou: 241,90 lei

Promotia este valabila DOAR vineri, 23.11.2018, la BLACK FRIDAY  in limita stocului disponibil!

Beneficiile produsului sunt:

Impermeabilizare completa impotriva actiunii apei
Rezistent la cicluri de inghet-dezghet
Flexibil chiar si la temperaturi de -20 grade C
Pentru bai, piscine, terase, bazine de apa
Rezistent la aparitia fisurilor de pana la 1,5 mm

 

Domenii de utilizare: Webertec hydroprotect este destinat etansarii suprafetelor minerale supuse umiditatii si actiunii permanente a apei, pentru hidroizolare sub placari ceramice a bailor, balcoanelor, teraselor, piscinelor si bazinelor de apa.

 

Consum:

Pentru grosimea de 2 mm - Impermeabilizarea suprafetelor supuse umiditatii: cca. 3-3,5 kg/m2
Pentru grosimea de 2,5 mm - Impermeabilizarea suprafetelor supuse actunii permanente a apei: cca. 4-4,5 kg/m2

 

Pregatirea suprafetei suport:

Suprafata suport trebuie sa fie curata, nedeformabila, uscata, fixa si lipsita de substante antiaderente (grasimi, bitum, gudron, praf, etc). Marginile, muchiile si colţurile trebuie rotunjite, iar partile proeminente nivelate. Fisurile si cavitatile mai mari de 5 mm trebuie inchise, reparate. Substraturile foarte poroase, precum betonul si tencuiala pe baza de ciment trebuie umectate cu apa curata. Se asteapta pana dispare stratul de apa, dar substratul ramane umed.

 

Mod de preparare si de lucru:

Hidroizolatia flexibila webertec hydroprotect este un material bicomponent: o componenta sub forma de pulbere (Componenta A) si una fluid-pastoasa (Componenta B). Se adauga componenta pulbere de 20 kg în 10 kg de componentă fluida, dupa care se amesteca cu ajutorul unui mixer electric doua-trei minute (la o turatie max. de 800 rpm) pana se obtine o pasta omogena, fara aglomerari. Amestecul este lasat la maturare timp de 2 minute, dupa care se reamesteca inainte de aplicare. Pasta astfel obtinuta se aplica cu bidinea Hidroizolatia flexibilă webertec hydroprotect este un material bicomponent: o componenta sub forma de pulbere (Componenta A) si una fluid-pastoasa (Componenta B). Se adauga componenta pulbere de 20 kg in 10 kg de componenta fluida, dupa care se amesteca cu ajutorul unui mixer electric doua-trei minute (la o turatie max. de 800 rpm) pana se obtine o pasta omogena, fara aglomerari. Amestecul este lasat la maturare timp de 2 minute, dupa care se reamesteca înainte de aplicare. Pasta astfel obtinuta se aplica cu bidineaua, pensula sau cu fierul de glet, in minimum doua straturi, iar grosimea fiecarui strat sa nu fie mai mare de 2 mm. In zonele de imbinare dintre perete si pardoseala, peste rosturile de dilatare si in zonele de tranzitie dintre diferite materiale, se fixeaza, înglobeaza in prealabil banda de etansare webertec 828 DB 75 intr-un strat proaspat de webertec hydroprotect. Zonele de colt pot fi realizate eficient utilizand piesele de colt interior webertec 828 DI si de colt exterior webertec 828 DA. Pentru conexiunile sanitare se recomanda utilizarea benzii de etansare ajustabila pentru tevi webertec 828 MD. Pentru obtinerea unui strat impermeabil este necesara aplicarea a cel putin doua straturi (3 straturi pentru suprafete expuse la apa sub presiune). Aplicarea fiecarui strat trebuie sa fie realizat perpendicular fata de stratul precedent. Se va astepta minim 5 ore intre aplicarea straturilor. Grosimea finala, dupa uscarea stratului de hidroizolatie trebuie sa fie de minim 2 mm in cazul suprafetelor supuse la umezeala si minim 2,5 mm in cazul suprafetelor supuse la actiunea permanenta a apei

 

Caracteristici  tehnice:

Culoare: Gri
Timp de punere in opera: max. 3 ore
Densitate amestec: 1,5 kg/dm3
Aderenta prin tractiune:  ≥ 0,5 N/mm2
Aderenta prin tractiune dupa contactul cu apa de var: ≥ 0,5 N/mm2
Aderenta prin tractiune dupa cicluri de inghet-dezghet:  ≥ 0,5 N/mm2
Aderenta prin tractiune dupa imbatranire sub actiunea caldurii:  ≥ 0,5 N/mm2
Aderenta prin tractiune dupa imersie in apa:  ≥ 0,5 N/mm2
Capacitatea de izolare a crapaturilor: ≥ 1,50 mm (+20oC); ≥ 1,00 mm (-20oC)
Absorbtia apei datorita actiunii capilare: ≤ 0,10 kg (m2h0,5 )
Rezistenta la presiune hidrostatica pozitiva a apei: ≥ 1,5 bari (15m de coloana de apa)
Straturi aplicabile: 2-3 straturi
Timpul dintre straturi: min. 5 ore
Timpul de asteptare pana la placare: min. 3 zile
Timpul pentru a umple rezervorul de apa: min. 7 zile
Timpul pentru obtinerea rezistentelor mecanice: 2 zile
Timpul pentru a deveni impermeabil: 7 zile
Timpul de uscare: 48 ore

 

Recomandari:

Lucrarile vor fi executate la o temperatura a aerului si a suportului de la +50C până la +300C si se vor evita conditiile meteo nefavorabile (ploaie, zapada, vânt puternic, expunerea directa la razele solare). In caz de soare puternic, aplicarea hidroizolatiei se va efectua la umbra. Suprafetele izolate vor fi protejate impotriva ploii si inghetului timp de cel putin 24 de ore de la aplicare. Nu diluati materialul cu apa si nu-l amestecati cu alte materiale de constructii. Zonele in afara suprafeţei de aplicare se acopera cu banda adeziva si folie de protectie. Uneltele folosite se spala cu apa imediat dupa utilizare.